Stimate cititor,

Societatea noastra, Split Light Srl, doreste sa va ofere cateva informatii despre societatea noastra prin intermediul acestui website. Aceste informatii sunt, bineinteles, verificate cu atentie inainte de a fi publicate pe site, pentru a ne asigura ca sunt complete, corecte si actualizate. Insa, erori pot aparea oricand, asa ca dorim sa ne cerem scuze daca datele prezentate nu sunt complete, corecte sau la zi. Oricare dintre informatiile de pe acest website poate fi modificata sau stearsa fara nicio notificare prealabila. Referitor la natura pur informationala a acestui website, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru nici un fel de daune, care ar putea fi considerate – dintr-un motiv sau altul – ca rezultat al accesarii informatiilor furnizate pe web site-ul nostru.

Va informam de asemenea ca societatea noastra detine drepturile de autor asupra tuturor documentelor furnizate si materialelor utilizate pe website si ca prin simpla utilizare a website-ului nostru nu se acorda nici un fel de drept asupra acestora. Nu este permisa utilizarea documentelor si a informatiilor intr-un alt scop (de ex. in scopuri comerciale) decat cel informativ, fara a cere in prealabil permisiunea societatii noastre.

Dorim de asemenea sa subliniem faptul ca oferim link-uri catre informatii externe, care pot fi accesate direct sau indirect, dar nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul acestor website-uri.

Data fiind natura pur informativa a acestui website, dorim sa subliniem faptul ca orice angajament contractual al companiei noastre si orice alte obligatii asumate online sunt excluse.